Open dag 30 aug as.voor leerlingen 8 tot 20 jaar

Open dag bij NKT Theaterschool Purmerend op 30 augustus!
 
Op zondag 30 aug. as. kunnen jongeren in de leeftijd van 8 t/m 20 jaar zich aanmelden voor een gratis proefles! Op deze gezellige dag krijg je verschillende lessen van 30 minuten van geschoolde docenten om een indruk te krijgen wat we doen op de NKT Theaterschool. 
Ben je nieuwsgierig naar de NKT Theaterschool en wil jij je misschien wel inschrijven voor dit schooljaar? Dan zijn deze proeflessen een prachtige gelegenheid om kennis te maken met onze school.

Proeflessen  8 - 9 jaar
Start 09:30 uur tot 11.30 uur (lessen: Dans, Spel, Zang)

Proeflessen 10 -20 jaar
Start 12.00 uur tot 14.00 uur (lessen: Dans, Spel, Zang)

De NKT Theaterschool is een plek, waar jongeren de magie van het theater leren kennen.  Waar ze de vreugde leren kennen van samen zingen, dansen, het werken aan een toneelstuk of musical. Zelf iets schrijven! Waar ze hun eigen creativiteit kunnen ontdekken, ontwikkelen en tentoonstellen. Alles onder begeleiding van ervaren docenten.
De NKT Theaterschool is ook een plek waar de leerlingen als mens serieus worden genomen worden en niet afgedaan worden als ‘kinderen’ zonder  een eigen mening. Een plek waar ze zich kwetsbaar kunnen opstellen. Waar ze zich niet alleen in een bepaald vak  kunnen bekwamen, maar ook als ruimdenkend ondernemend persoon kunnen ontwikkelen. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn.
 
 
Alle jongeren die voor een proefles willen komen, moeten zich aanmelden door een email te sturen naar info@nkt.nl of even te bellen naar telefoonnummer 0299-434325.
Meer info over de NKT Theaterschool via www.nkt.nl of  Facebook/NKT Theaterschool.