nieuwsbrief nummer 35

 Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

 

We zijn net een maand aan het nieuwe jaar bezig en er is al volop nieuws! Vandaar deze nieuwsbrief in jullie mailbox. Als je wilt reageren, vragen hebt of in de volgende nieuwbrief zelf iets wilt aankondigen, kun je altijd een mailtje sturen aan info@nkt.nl.


Voor nu veel leesplezier!
Hartelijke groet, Astrid Honing

 

Even voorstellen: Astrid Honing
Ik zal eerst mijzelf voorstellen, want sinds begin van dit jaar mag ik directeur zijn van deze fantastische Theaterschool! Ik ben Astrid Honing, kom uit Hoorn en ben dol op podiumkunsten. Als commercieel manager van Schouwburg het Park en Hoorn heb ik tien jaar lang alle vormen van theater op de planken gezien. Nu kan ik op de NKT Theaterschool het begin van de acteurs, zangers en dansers van de toekomst meemaken! Ik vind het heel leuk om het plezier in dansen, zingen en acteren te zien bij de leerlingen. Of het nu gaat om kleuterlessen met 3 jarigen, de tieners of de jongvolwassen leerlingen. Ik beschouw het als een voorrecht dat ik mag samenwerken met zoveel talentvolle mensen!  

 

Nieuwe docent: Alyssia Venverloo
De ouders en peuters van de maandag hebben haar al gezien: we hebben Alyssia Venverloo aan ons docententeam mogen toevoegen.  Alyssia is is 24 jaar, komt uit Zuid - Oost Beemster en heeft lesgegeven in binnen- en buitenland. Behalve de peuterlessen van de maandag, zal Alyssia ook als invaldocente voor het NKT gaan werken. We wensen Alyssia én haar leerlingen heel veel plezier op de theaterschool!

 

Willem Eggert
Afgelopen zondag, 31 januari, hebben leerlingen van het NKT een heel bijzonder podium gekregen: het Willem Eggert Centrum. Het Eggert stond helemaal in het teken van kunst en cultuur en onze leerlingen verzorgde een spetterend optreden! Voor een terugblik kun je kijken op https://www.facebook.com/203650622999401/videos/1102033729827748

 

Optreden met Stedelijk Orkest Purmerend
Op de dag van de liefde – zondag 14 februari – geeft het Stedelijk Orkest in samenwerking met de NKT Theaterschool, boekhandel het Leesteken en Marjan van den Berg een voorstelling in het teken van de liefde. Tijdens de voorstelling heeft het publiek de mogelijkheid om hun Valentijn op een speciale manier te verrassen. Kaarten zijn te reserveren via de Purmaryn: http://depurmaryn.nl/programma/het-stedelijk-orkest-valentijnsconcert

 

NKT ValentijnsBal

Op zaterdagavond 13 februari staat het NKT in het teken van de liefde, met het speciale ValentijsBal voor alle donderdag, vrijdag- en zaterdagleerlingen van de NKT Theaterschool. Het Bal begint om 20.00 uur en heeft (uiteraard!) de dresscode Rood & Romantisch. Het feest is om middernacht weer afgelopen.

 

Nieuwe lessen voor peuters en kleuters

De NKT Theaterschool start op 8 februari as met een nieuwe cyclus Peuter lessen. Zoals het gebruikelijk is op het NKT zullen we op een prettige en speelse wijze de peuters kennis laten maken met dans, muziek en theater. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 2 ½ t/m 3 jaar.
De cyclus duurt tien lessen van 45 minuten op de maandagochtend van 10.15 tot 11.00 uur of van 11.00 tot 11.45 uur.

 

Vanaf 11 februari starten er ook nieuwe twee nieuwe groepen met Kleuter lessen voor kinderen van 4 en 5 jaar. De lessen zijn op donderdagmiddag van 15.00-15.45 uur en van 15.45-16.30 uur.

 

Alle Peuter en Kleuterlessen worden gegeven door een gediplomeerd docent. 
De kosten zijn € 85,- Aanmelden voor het nieuwe seizoen NKT Peuter kan via info@nkt.nl.


NKT Agenda
13 februari – ValentijsBal, aanvang 20.00 uur / voor alle leerlingen vanaf 12 jaar
14 februari – Valentijsconcert in de Purmaryn: NKT met Stedelijk orkest
23 maart – Bezoeken voorstelling Thomas de trein in Purmaryn met NKT jong di-wo
11-16 april - Dit ben ik theaterfestival

14-26 juni - POP UP musical in Willem Eggert

Vanwege de Voorjaarsvakantie zijn er geen lessen op 28 februari tot en met 6 maart.

Blijf op de hoogte van al het actuele NKT nieuw via facebook! https://www.facebook.com/NKT-Theaterschool-203650622999401/?fref=ts

 

NKT Theaterschool - Gedempte Singelgracht 16- 1441 AP Purmerend - 0299-434325 - www.nkt.nl