nieuwsbrief augustus 2016 start nieuw seizoen

 Het jubileumjaar gaat van start!

Welkom in het nieuwe NKT Schooljaar! Hier is iedereen weer terug van vakantie en we zijn helemaal klaar voor een nieuw, bruisend NKT Theaterschool seizoen. Het wordt een bijzonder jaar, want we vieren onze 25e verjaardag. Dat doen we het hele seizoen door, maar vooral tijdens de jubileumweek  in maart. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte van de festiviteiten. In deze mail lezen jullie alvast meer over de start van de lessen.

Namens alle medewerkers van het NKT wens ik iedereen een mooi, leerzaam en leuk schooljaar toe!
Astrid Honing
Directeur

______________________________

Start lessen
We mogen ons ook dit seizoen weer verheugen op meer dan 500 leerlingen, en de aanmeldingen komen nog dagelijks binnen.  Leerlingen die voor de start van de zomervakantie al geplaatst zijn, hebben inmiddels de bevestigingsbrief ontvangen. Leerlingen die zich tijdens de zomervakantie aangemeld hebben, ontvangen aan het eind van deze week hun plaatsingsbrief.

·         De lessen voor leerlingen vanaf 8 jaar beginnen vanaf maandag 5 september.

·         De peuter- en kleuterlessen en de lessen voor leerlingen van Jong NKT beginnen in de week van  12 september.

·         Tijdens de schoolvakanties (regio Noord) zijn er geen lessen.

Komt u voor het eerst naar het NKT? Dan nodigen we u graag uit om voor aanvang van de eerste les van uw zoon of dochter even bij ons op kantoor langs te komen, dan kunnen we u alle benodigde informatie geven. 

_____________________________

Even voorstellen: nieuwe docenten Anne Garretsen en Ayal Oost

https://static.wixstatic.com/media/a2148a_4209021b193441bbbfb9fccd00862ca5.png/v1/fill/w_256,h_252,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/a2148a_4209021b193441bbbfb9fccd00862ca5.pngMet ingang van het nieuwe seizoen heeft onze zangdocente Myrtle Treurniet besloten om haar carrière buiten het NKT voort te zetten. De lessen van Myrtle op de vrijdag worden overgenomen door Anne Garretsen, een zangdocente waar wij sinds vorig jaar met veel plezier mee samenwerken. We wensen Anne én haar NKT leerlingen een ontzettend leuke tijd toe op onze school!

We stellen Anne even kort aan u voor:

Anne studeerde in 2009 af aan de Frank Sanders' Akademie voor Musicaltheater. In 2010 haalde zij daar haar post-academische diploma. Naast het lesgeven is Anne ook actief als performer en theatermaker.

 

Afbeeldingsresultaat voor ayal oostAyal Oost is de nieuwe docent Freestyle voor de vrijdaggroepen. Ayal heeft eerder lesgegeven op het NKT en we zijn heel blij dat hij ons team vanaf dit seizoen weer komt versterken!

Ayal is een van onze oud leerlingen die van theater zijn beroep gemaakt heeft.  Want na de hoofdrol in de NKT productie De Aanslag wist hij het zeker: hij wordt professioneel acteur! Hij studeerde in 2008 hij af aan Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht onder leiding van Marcus Azzini met de voorstelling Idioot.  Afgelopen seizoen was Ayal te zien als Anton in de musical Soldaat van Oranje.

 


_____________________________________________

25 Jaar NKT
Al 25 jaar staat het NKT voor het ontdekken van talent in ieder kind. We hebben het geteld: het waren 9.125 dagen vol spelplezier, ontwikkeling en succes. En natuurlijk elke twee jaar een grote musical, heel veel optredens op school en honderdduizend maal applaus. Maar ook een enorm aantal zweetdruppels, nieuwe vriendschappen en ontelbare persoonlijke triomfen. 25 Jaar is een prachtige mijlpaal, dus staan we even stil om vervolgens weer vooruit te kijken. Samen met leerlingen, oud leerlingen, docenten, vrijwilligers en alle anderen die het NKT een warm hart toedragen.  In de loop van het seizoen brengen we de leerlingen op de hoogte van alle feestelijke jubileumactiviteiten!

Heb jij een NKT-verhaal om te delen? Dan nodigen we je van harte uit om dat te doen op onze Facebook pagina: www.facebook.com/NKTTheaterschool