nieuwsbrief oktober 2016

  

 

NKT Nieuws oktober 2016


Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang. Afgelopen week waren zelfs alweer de eerste audities voor de NKT Musical die we in juni en juli 2017 in de Purmaryn opvoeren. Achter de schermen zijn we ook hard aan het werk om ons jubileum in stijl te vieren. We kunnen in elk geval verklappen dat we op zaterdag 4 maart, zondag 5 en maandag 6 maart 2017 een grote NKT-reünie organiseren, met een voorstelling, open huis en allemaal leuke activiteiten. Zet deze data dus vast in uw agenda!

In deze mail lezen jullie alvast meer over de bijzonderheden van de afgelopen weken en belangrijke data in de komende periode.

Astrid Honing
Directeur

Afbeeldingsresultaat voor marc peter van der maas_________________________________________________________________________

Even voorstellen: nieuwe docent zang

Marc-Peter van de Maas is de nieuwe docent zang voor de dinsdaggroepen. Marc-Peter heeft zijn eerste les afgelopen week gegeven en zowel de leerlingen als hijzelf waren na afloop enthousiast. Dat belooft veel leuke en leerzame uren voor de komende maanden! 

Marc-Peter studeerde in 2004 af aan de Frank Sanders’ Akademie voor musicaltheater in Amsterdam en was sindsdien onder andere te zien in AnatevkaMary PoppinsLittle MermaidZorroThe Sound of Music en Disney’s Beauty and the Beast. Daarnaast vertaalt hij (teken)films voor nasynchronisatie en spreekt hij tekenfilms in. Naast zijn werk bij het NKT speelt Marc-Peter dit seizoen ook mee in de musical Peter Pan.

 

 

_________________________________________

25 Jaar NKT

Zoals hierboven gemeld, vieren we 4, 5 en 6 maart ons jubileum met een grote NKT-reünie en een reünie voorstelling in de Purmaryn. Daarnaast zijn we samen met voormalig leerling Ydwer Bosma bezig met een online NKT-Journaal. Dus voor alle NKT’ers die kunnen vloggen, bloggen en dol zijn op filmpjes maken: hou ons YouTube kanaal in de gaten, want wie weet zijn we binnenkort op zoek naar echte NKT reporters!

 

 

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14568097_1280046635359789_5282217511740532563_n.jpg?oh=6a45a765835122fe0a4e5b8028820926&oe=58652514De NKT Musical

Afgelopen zondag was de eerste dag van de audities voor de grote eindmusical. Een spannende middag waarin alle leerlingen van 13 jaar en ouder die zich hebben aangemeld hun talent konden laten zien aan het artistieke team. En wat waren zij onder de indruk! Op 9 oktober is de tweede auditieronde en daarna werken we langzaam toe naar het samenstellen van de definitieve cast.

 

 

 

 

 

          Agenda:

 • Zondag 9 oktober: tweede auditie dag
 • Maandag 10 – zaterdag 15 oktober: Herfst KIK
  Alle leerlingen maken tijdens de les een presentatie en laten die aan elkaar zien.
 • Maandag 17 – zondag 23 oktober: Herfstvakantie GEEN LESSEN
 • Maandag 24 – zaterdag 29 oktober: HALLOWEENWEEK
  De school wordt een spookhuis en de leerlingen mogen op hun aller engst verkleed en geschminkt op school komen.
  Voor de A- en B-groepen  is er en Halloween-catwalk waarna Miss en Mister Halloween gekozen worden. 

  Ook de lessen van de donderdag- vrijdag en zaterdaggroepen staan in het teken van Halloween met een modeshow en verkiezing. Maar de dapperste uit deze groepen dagen we ook uit om door het NKT Halloween Spookhuis te lopen…..