nieuwsbrief december 2016

 

IMG-20161130-WA0000NKT Nieuws - december 2016

Sint en Pieten op het NKT
De laatste maand van het jaar is begonnen, en natuurlijk brachten de Goedheiligman en zijn Pieten een bezoekje aan het NKT.

Gelukkig zijn alle leerlingen én alle meesters en juffen het hele jaar zoet geweest… Op onze FaceBookpagina staan heel veel leuke foto’s!

Op maandag 5 december is er i.v.m. Sinterklaas geen les.

--------------------------------------------------------------------------------------------

NKT Journaal 25 jaar
Het nieuwe NKT Journaal is afgelopen 25 november weer online gezet. En ook deze keer is het een superleuke aflevering geworden! Nieuwsgierig? Kijk dan snel op: https://youtu.be/c8UWpbqgW1Y

Jubileum KIK: 12 tot 18 december
De leerlingen zijn alweer druk aan het repeteren voor de Jubileum KIK week, alle kinderen hebben een brief meegekregen met aanvullende informatie over deze presentatieweek. U vindt de informatie ook bij ‘het laatste nieuws’ op onze site, www.nkt.nl.

Schrijvers, redacteuren en fotografen gezocht!
Voor het jubileum van het NKT, de Reünie in maart 2017, zoeken we leerlingen en ouders die bij ons redactieteam willen komen. Kun jij goed schrijven, interviewen, fotograferen of redigeren? Help dan mee aan het  Jubileum Magazine van het NKT! De eerste redactievergadering is op vrijdag 9 december om 10.00 uur op het NKT. Als je mee wilt helpen of meer informatie wilt, stuur dan een mailtje naar info@nkt.nl.

De NKT Reünie
Voor de Reünie van de NKT Theaterschool is een speciale FaceBook pagina aangemaakt. Wil je ook komen, of ken je (ex) leerlingen die graag willen komen op 4, 5 of 6 maart 2017? Nodig ze dan uit via  https://www.facebook.com/events/1102304906504215/

Extra groep NKT Kleuter op de donderdag
Na de Kerstvakantie starten we met een extra kleutergroep op de donderdagmiddag, van 15.00-15.45 uur. Er is nog plaats voor een aantal kleuters.

Voor nu alvast een fijne Sinterklaas, en graag tot bij de Jubileum KIK op het NKT!
Hartelijke groet , mede namens alle medewerkers van het NKT,

Astrid Honing, directeur NKT Theaterschool

NKT Theaterschool – Gedempte Singelgracht 16 – 1441 AP – Purmerend – 0299-434325 – www.nkt.nl / info@nkt.nl