nieuwsbrief januari 2017

 

 

 

NKT Nieuws - januari 2017

De Gouden Purmerender: allermooiste begin van jubileumjaar!

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Purmerend reikte burgemeester Don Bijl de Gouden Purmerender uit aan het NKT. Een prachtige onderscheiding voor onze NKT Theaterschool. We voelen ons vereerd en zijn supertrots! Het is een droomstart van 2017, het jaar waarin we ons 25-jarig jubileum flink gaan vieren!

Om de uitreiking met alle leerlingen te vieren, trakteert de Gemeente Purmerend in de eerste lesweek van het nieuwe jaar iedereen op iets lekkers!

Namens het hele team van het NKT  wens ik alle leerlingen, hun ouders en familie een prachtig, creatief en gelukkig 2017!
Astrid Honing

 

 

https://rtvpurmerend.nl/artikel/42081721/gouden-waarderingsspeld-voor-kindertheater


GEZOCHT :
vormgevers / opmakers / DTPers
We hebben een prachtige opzet voor ons jubileummagazine gemaakt, samen met een aantal vrijwillige journalisten  en schrijvers is een aantal geweldige invalshoeken gekozen om 25 jaar NKT te laten zien in woord en beeld. Maar…..we zoeken nog een (aantal) vormgever(s)! Wie kan en wil een magazine opmaken en wil ons in de tweede helft van januari helpen om alle prachtige verhalen over 25 jaar NKT vorm te geven tot een leuk, mooi en inspirerend magazine?  We horen graag van je via astrid@nkt.nl / 0299-434325

Afbeeldingsresultaat voor snorro ro theaterJubileumTalentWeek: RO Theater geeft gastlessen op het NKT
We gaan nog even door met bijzondere momenten, want in de tweede week van januari komen de docenten van het RO Theater een hele week lang lesgeven op het NKT! Om het begin van ons jubileumjaar te markeren, geeft het NKT alle leerlingen vanaf 8 jaar een gastles cadeau.

Tijdens de reguliere lessen komen de docenten van het RO de les overnemen van de vaste docenten. Het RO Theater is een van de grote Nederlandse gesubsidieerde gezelschappen, die naast het volwassenaanbod elk jaar een ontzettend goede en leuke familievoorstelling maken. Dit seizoen is dat Snorro, en vanuit de thematiek van deze Gemaskerde Held geven de gastdocenten tijdens de jubileumtalentweek les.
Ze nemen een koffer vol sombrero’s mee, en maken van als onze leerlingen bloedmooie donna’s, gemene generaals en dappere strijders!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overig nieuws

NKT Journaal 25 jaar: Het nieuwe NKT Journaal is afgelopen 25 december weer online gezet. En ook deze keer is het een superleuke aflevering geworden! Nieuwsgierig? Kijk dan snel: https://youtu.be/cgy17syaT-w

De NKT Reünie: Voor de Reünie van de NKT Theaterschool is een speciale FaceBook pagina aangemaakt. Wil je ook komen, of ken je (ex) leerlingen die graag willen komen op 4, 5 of 6 maart 2017? Nodig ze dan uit via  https://www.facebook.com/events/1102304906504215/

Extra groep NKT Kleuter op de donderdag: Na de Kerstvakantie starten we met een extra kleutergroep op de donderdagmiddag, van 15.00-15.45 uur. Er is nog plaats voor een aantal kleuters.

 

NKT Theaterschool – Gedempte Singelgracht 16 – 1441 AP – Purmerend – 0299-434325 – www.nkt.nl / info@nkt.nl