nieuwsbrief mei 2017

 

NKT Nieuws – mei 2017

Cast NKT musical Hoezeee! houdt open repetitie voor ouders
Eenmaal per twee jaar maakt het NKT een grote schoolmusical. Een productie die bedacht, geschreven en geregisseerd is door artistiek leider Jeroen Man, samen met het artistieke team, bestaande uit Tim Schuitvlot, Debby Langereis en Maaike van Agteren.

 

Alle -ruim 600- leerlingen, behalve jong NKT, doen mee aan deze musical, maar voor de grote zang, dans en spelrollen is er een cast geselecteerd. De cast speelt alle avonden en de overige leerlingen spelen 2, 3 of soms wel 4 keer mee als ensemble.

 

En op zondag 23 april was het zover: de castleden van de nieuwe NKT musical Hoezeee! presenteerden zich aan hun ouders. Voor een enthousiast publiek werden er twee scenes opgevoerd, en beantwoordden de leerlingen diverse vragen over het repetitieproces naar aanloop van de voorstellingen.

De castleden zijn uit een groep van 150 auditanten geselecteerd en sindsdien repeteren zij elke zondag op het NKT. Het is een groep van 40 gemotiveerde jongeren die zich elke week onverminderd enthousiast voor de volle 100% inzetten om tot een voorstelling van professioneel niveau te komen. Tijdens de open repetitie waren de ouders onder de indruk én ontroerd bij het zien van het resultaat van wekenlang repeteren. Nog een paar weken te gaan en dan kan iedereen de voorstelling zien in het theater! De musical speelt van 28 juni tot en met 9 juli tien keer een avondvullende voorstelling in de grote zaal van de Purmaryn. De kaartverkoop voor Hoezeee! begint op 2 mei 2017 via de theaterkassa en de website van de Purmaryn.

 

 

Gratis proeflessen op 21 mei
Op zondag 21 mei is er een open dag, op het NKT. Dus ken je vrienden, klasgenoten of kinderen uit je buurt die wel een keer willen kennismaken met het NKT? Zij kunnen op deze zondag gratis proeflessen zang, dans en spel volgen. Het enige dat ze even moeten doen is zich aanmelden via de site (www.nkt.nl) of via de mail: info@nkt.nl

 

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor summer school musical and theatreNKT SummerSchool: maandag 24 tot en met donderdag 27 juli 2017

Weet je al wat deze zomer de leukste plek in Nederland is? Wij wel. Dat is de NKT Theaterschool! Want daar gaan we ook in de schoolvakantie nog even door met spelen, zingen, dansen, applaus krijgen, improviseren. Dus ben je tussen de 10 en 20 jaar en wil je dansen, zingen,  acteren en samen met een groep leeftijdsgenoten een leuke voorstelling maken? Doe deze zomervakantie dan gewoon mee met de NKT SummerSchool! We hebben al een leuke groep die dit jaar meedoet, maar er zijn nog een paar plekken vrij!

De NKT SummerSchool is voor zowel beginnende als gevorderde theaterfans tussen 10-20 jaar. Vier dagen lang werk je met onze docenten Tim Schuitvlot, Wendy Peters en Maaike van Agteren aan een voorstelling. Zij weten precies hoe ze jou op een leuke manier een heleboel kunnen leren over optreden in een musical . In totaal krijg je maar liefst 20 uur les in dans, zang en acteren.

We werken toe naar een eindvoorstelling waar alle disciplines samenkomen. Dus aan het eind van de week treed je op voor publiek! Je ouders, opa en oma, broer en zus mogen op de donderdagavond naar het NKT komen om je te zien stralen!
-             Van: maandag 24, dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 juli 2017.
-             Tijden: aanvang 9.30 uur / eindtijd: op maandag en dinsdag om 16.30 uur, op     woensdag om 12.30 uur en donderdag blijven we tot ’s avonds om de voorstelling voor te bereiden. Deze voorstelling begint om 19.30 uur.
-             Inclusief lunch en tussendoortjes.
-             Kosten (incl. eten / drinken en eindvoorstelling)  €175.
-             Meer info / aanmelden: www.nkt.nl / info@nkt.nl

 

DitBenIk theaterfestival staat voor de deur!
Er wordt al druk gewerkt aan de laatste puntjes voor de presentaties van de keuzevakken: Song & Dance, Disney Highlights en het NVT. Alle leerlingen van deze drie keuzevakken treden vanaf 8 mei een aantal keer op in de school. Komt u kijken?

Disney Musical Highlights

·       maandag 8 mei

·       dinsdag 9 mei

·       woensdag 10 mei

·       vrijdag 12 mei

·       19.15-20.15 uur

·       zaterdag 12.30-13.30 uur                                   

     Kaarten à €5 te koop op kantoor

NVT speelt KANTOOR

·       zaterdag 13 mei – première

·       maandag 15 mei

·       dinsdag 16 mei

·       woensdag 17 mei

 

                                                                                 20.30-21.30 uur - 

                                                                                   Kaarten à €5 te koop op kantoor


cid:15b1f8e4456178b127f2Song & Dance

·       dinsdag 9 mei

·       woensdag 10 mei

·       donderdag 11 mei

·       vrijdag 12 mei

 

                                                                                               20.30-21.30 uur

                                .          zaterdag 13 mei 14.00-15.00 uur
                                                                                           Kaarten à €5 te koop op kantoor


En natuurlijk is er tijdens de eerste week van DitBenIk ook dagelijks een NKT Talentenjacht, met een grande finale op zaterdag 13 mei!

 

NKT Theaterschool – Gedempte Singelgracht 16 – 1441 AP – Purmerend
0299-434325 –
info@nkt.nlwww.nkt.nl