kleding en informatie "Een dag vol leven" Themavoorstelling NKT

   

Purmerend, 24 april 2018

 


Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Na het grote succes van de Dit Ben Ik-week gaan we vol enthousiasme door naar onze eindvoorstelling ‘Een dag vol leven’. Met deze voorstelling maakt de NKT Theaterschool een uitstapje naar een ‘ander soort’ voorstelling. Dit keer geen musical, maar een themavoorstelling, geen doorlopend verhaal, maar losse scènes, mooie liedjes, bijzondere muziek en spannende beelden.

 

In deze themavoorstelling volgen we een jongen en een meisje die binnen een dag opgroeien van kind naar jongvolwassen. Een groeispurt met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Waar ze in de ochtend nog kind zijn en kunnen spelen, staat de wereld van de school met al zijn regels en structuur rond het lunchuur al op de stoep. Tegen de avond zijn ze afgestudeerd en staan ze aan de rand van een nieuwe wereld: die van de volwassenen.


Kleding ‘Een dag vol leven’
Alle optredende leerlingen dienen hun eigen kostuum mee te nemen:

  • A-leerlingen: Shirt (zonder opdruk) en broek beiden in dezelfde effen, felle kleur. Je kan kiezen uit de kleuren: groen, geel, oranje of paars. De leerlingen dansen op blote voeten.
  • B-leerlingen: Zwarte korte broek of zwart rokje + witte hoge (voetbal)sokken +  dancesneakers. Wit shirt met opdruk krijg je van het NKT te leen.
  • Donderdag-leerlingen: de donderdag-docenten bespreken dit met de groepen.
  • Vrijdag-leerlingen: de vrijdag-docenten bespreken dit met de groepen.
  • Zaterdag-leerlingen: Zonnig, Ibiza, strand, boho + dancesneakers of gympen. GEEN SLIPPERS OF SANDALEN. (zie voor voorbeelden de Facebookgroep/NKT Zaterdag)

Kaartverkoop

Bestel je kaarten voor ‘Een dag vol leven’ via: https://depurmaryn.nl/programma/nkt-theaterschool/

De kassa van theater de Purmaryn is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 tot 15.30 uur.

Gekochte kaarten kunnen niet worden teruggebracht.

 

Speeldata en verdeling van de groepen

Donderdag 5 juli om 19.30 uur (Cast Rood)
Vrijdag 6 juli om 19.30 uur (Cast Blauw)
Zaterdag 7 juli om 14.00 (Cast Blauw) en 19.30 uur (Cast Rood)
Zondag 8 juli om 11.00 (Cast Blauw) en 15.00 uur (Cast Rood)

 

Meehelpen?

Bij het decor: We zijn nog op zoek naar een aantal mensen die willen helpen met het decor. Lijkt het je leuk om te zagen, schroeven en schilderen? We prikken een aantal zaterdagen om gezellig te klussen in onze loods in Zuidoost-Beemster.

Achter de schermen: Zoals bij elke voorstelling hebben we ook weer hulp achter de schermen nodig. Het blijft een unieke ervaring om de voorstelling ook eens van de andere kant mee te maken. Denk aan: haren vlechten, opmaken, helpen met kleding, spelletjes spelen en opruimen.

Hoe meer hulp, hoe beter! Doe gezellig mee en stuur een mailtje naar info@nkt.nl o.v.v. Hulp!

 

Namens het hele team, tot ziens in theater de Purmaryn!