Nieuwsbrief jaargang 10 nummer 31

Nieuwsbrief NKT Theaterschool 2014-2015, jaargang 10 nummer 31
 
Aan alle ouders/verzorgers en leerlingen van de NKT Theaterschool,
 
Dit is de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Er verschijnen er nog 2, omstreeks maart en juni 2015.
 
Keuzevakken in 2015!

“Tapdance!”   
Docent: Byron Werts
Onze zaterdagdocent Byron Werts is een meester in tapdansen! Dat was zelfs zijn hoofdvak bij de Lucia Marthas Dansacademie. Lijkt je het leuk om te tappen? Heb je geduld? Zou je het ook willen leren? Geef je dan op voor Tapdance! Elke week tapdance op de maandagavond van 17.30 tot 18.30 uur. Je treedt op tijdens het ‘Dit Ben Ik theaterfestival’. Het NKT zorgt voor speciale dansschoenen: tapschoenen.
Locatie: spellokaal begane grond.
Tijd  
   : maandagavond van 17.30-18.30 uur.
Start
    : maandag 26 januari 2015 t/m 30 maart 2015. 9 lessen dus.
Aantal leerlingen
: minimaal 12 , maximaal 20.
Leeftijd:
12 tot 19 jaar
Kosten:
€ 35,-
Presentatie: Tijdens het ‘Dit Ben Ik Festival’ van 13 t/m 18 april 2015 in de NKT Theaterschool.
Aanmelden via info@nkt.nl o.v.v. Tapdance

Laura Thinks You Can Dance!!
Docent: Laura Schrijen
Is met één dansles per week jouw danshonger niet gestild?
Ben je 11 jaar of ouder, wil je steeds beter worden  en nog meer van dans kunnen genieten?
Dan is deze Dance Skills Class echt wat voor jou!!
Je krijgt lessen van 75 minuten je leert met behulp van klassieke danstechniek en veel persoonlijke aandacht je dansniveau naar het volgende level te tillen!
Wil jij vette sprongen en slidings maken? Wel drie pirouettes kunnen draaien en hoge ogen gooien met je hoge benen?
Schrijf je dan snel in! Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar!
See you at Dance Skills Class!
Locatie:
Balletlokaal, NKT Theaterschool
Tijd:  
 Donderdagavond van 20.15-21.30 uur
Start:
donderdag 22 januari 2015 t/m 2 april 2015.
Aantal leerlingen:
minimaal 8 , maximaal 10 leerlingen.
Leeftijd: vanaf 11 jaar
Kosten: € 75,- voor 10 lessen à 75 minuten.
Aanmelden via
info@nkt.nl o.v.v. Dance Skills Class

Medisch
Als uw zoon of dochter iets heeft dat zijn bewegingen tijdens de theaterlessen beperkt of dat er andere (medische) oorzaken zijn die beperkingen opleveren, is het voor ons prettig te weten.
Wilt u in dat geval contact opnemen met het kantoor? Dan kunnen we afstemmen hoe we daar, met de docenten ook, mee omgaan.
 
Incassodata.
Wilt u i.v.m. de inning van de lesgelden de incassodata goed in de gaten houden? Deze zijn: omstreeks1 januari 2015 en 1 april 2015. En als u in 10 termijnen betaalt, is dat t/m
1 juni 2015.
U weet ongetwijfeld wat een storno is. Dan storneert (stort) de bank het geld terug dat via de automatische incasso door ons geïnd is. Als dat gebeurt, wilt u dan zelf direct het bedrag aan ons overmaken? Heel veel dank daarvoor.
Het motto wordt: controleer of de incasso geïnd is!
Sandra van den Berg doet o.a. de financiële administratie op maandag en donderdag. Saskia Bouman ondersteunt haar op de maandagochtend. Klopt er volgens u iets niet met de incasso? Bel een van hen.
Openingstijden kantoor
Kijk op de website bij contact.
Wist u dat:
·         Herinschrijven 2015-2016.
Dat gebeurt in het voorjaar 2015. Let op de website en Facebook. Het NKT is er voor leerlingen van 8 t/m 18 jaar is En dan gebruiken we 1 september als peildatum.
Dus ben je op 2 september 19 geworden, dan kun je nog een jaar NKT eraan vastknopen!! We gaan met de peildatum soepel om.

·         Het NKT is er ook voor 6 en 7 jarigen: Jong NKT.
En ook voor 4 en 5 jarigen: NKT Kleuter.
En voor 2,5 en 3 jaar: NKT Peuter!
In februari 2015 starten we met de 3e ronde van 10 lessen van Peuter en Kleuter lessen. Interesse? Mail naar info@nkt.nl
·         we deze Nieuwsbrief voor de laatste keer persoonlijk aan u of de leerlingen uitdelen? De volgende nieuwsbrieven sturen we naar het door u ingevulde mailadres op het inschrijfformulier. Ook plaatsen we de nieuwsbrieven op onze website www.nkt.nl.
·         de jaarplanning, waar o.a. de vakantieregeling 2014-2015 op staat, ook op deze site staat?
Ook alle persberichten enz.
·         er ook nog Dvd’s te koop zijn van: ’Ik word een ster!?’ en ‘Daar Gaat Niels’.
  • Schoolregels
    Op onze school hebben we een aantal schoolregels opgesteld. Deze hangen op diverse plekken in de school. Het is belangrijk dat iedereen zich aan deze regels houdt. Met behulp van deze regels doen wij ons best om een inspirerende en kleurrijke theateromgeving te scheppen.
  • Afmelden
    Indien een leerling onverhoopt niet in de gelegenheid is om de theaterles te volgen, stellen wij het op prijs indien een van de ouders uitsluitend op de dag zelf telefonisch een bericht van verhindering doorgeeft. Wij noteren dat en geven dat aan de docenten door.
  
 
 
  • Kleding
    Het is belangrijk dat de leerlingen de juiste kleding dragen tijdens de lessen. De kledingvoorschriften gelden voor alle lessen (dus ook tijdens de zangles wordt er balletkleding gedragen). Door het dragen van de juiste schoenen kunnen blessures zo veel mogelijk worden voorkomen en middels het dragen van de zgn. jazzpants of korte broeken kunnen de docenten goed zicht houden op de houding van het kind, waardoor we een foutieve houding zo snel mogelijk kunnen corrigeren. Balletschoentjes met gladde zolen, verkrijgbaar bij o.a. Scapino. Ook verplicht: oorbellen uit (veiligheid) en elastiekje om het haar vast te binden.
·         Financiële ondersteuning gemeente Purmerend
De Gemeente Purmerend een potje heeft voor vergoeding van culturele activiteiten. Op de gemeentesite/welkom/sportieve en culturele activiteiten is meer informatie voor u beschikbaar.
·         Schoolmusical 2015
Er ruim 240 leerlingen meegedaan hebben aan de audities voor de schoolmusical in juni 2015! Ruim 50 zijn er gecast en zij gaan vanaf 26 oktober er een jaar tegenaan. Iedere
zondag repeteren, veel lief en weinig leed en wij straks genieten in het theater.
10 voorstellingen zijn er en alle, echt *alle, leerlingen doen mee! Data….? Zie de jaarplanning op de website.  ( * uitgezonderd de leerlingen van Peuter/Kleuter- en Jong NKT)
 
·         Communicatie
Wij plaatsen ook alle brieven ook op de website. Dus bent u de brief even kwijt of wilt u dat nog eens nalezen…….. kijk op www.nkt.nl
E mail: info@nkt.nl
Telefoon 0299 434325
·         Schoolkranten
We zijn geïnteresseerd of er op de school van uw zoon of dochter een schoolkrant wordt uitgegeven. Als dat zo is, horen wij dat dan van u? Graag met naam, mailadres enz. We willen daarin adverteren.
·         Ook wij gaan natuurlijk mee met het nieuwe rekeningnummer van de bank: NL83RAB00122807448.
 
 
Wij wensen iedereen een heel fijn theaterjaar toe!!
 

Purmerend, oktober 2014.

Saskia Bouman, Sandra van den Berg, Jeroen Man, Fred Mulder en Anita Werts,