Nieuwsbrief NKT Theaterschool 2014-2015, nummer 32 jaargang 10

 Nieuwsbrief NKT Theaterschool 2014-2015, nummer 32 jaargang 10

 

Aan alle ouders/verzorgers en leerlingen van de NKT Theaterschool, 
(cc personeel/bestuur/bestuur vrienden)

Dit is de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Er verschijnt er nog een, omstreeks juni 2015. En de eerste nieuwsbrief via de mail. We hebben eerst een testronde gedaan om de betrouwbaarheid van de mailadressen vast te stellen en nu gaat deze dus digitaal!!

 

1.     Musical juni 2015
De voorbereidingen voor de nieuwe schoolmusical zijn in volle gang. Er is op dit moment nog geen titel bekend, maar elke zondag repeteert de spelerscast van 10.00 tot 16.00 uur aan het verhaal. Jeroen is druk met het schrijven van het script. De componist Edwin druk met componeren van de muziek voor de liedjes.  Dit gaat allemaal tegelijk dus het is een spannende tijd. Alle andere leerlingen beginnen na de voorjaarsvakantie binnen hun lessen met repeteren. Er volgt snel een indeling, wanneer, welke groepen, op welke dagen optreden.

2.     Kaartverkoop NKT musical in het theater de Purmaryn.
Er zijn 10 voorstellingen van woensdag 17 juni t/m zondag 21 juni en woensdag 24 juni t/m zondag 28 juni. De ouders/verzorgers van alle leerlingen ontvangen van het NKT omstreeks maart 2015 een brief. Met deze brief  kunt u 2 voor u speciaal gereserveerde kaarten à 
€ 19,50 per kaart afhalen in de week van 7 tot en met 14 april 2015. Daarna vervalt deze reservering. Vanaf woensdag 15 april gaat de kaartverkoop los via de kassa, internet en telefoon.

3.     Dit Ben Ik Theaterfestival.
De keuzevakken ‘Song and Dance’, Disney Highlights’ en het ‘NKT Volwassentheater’ gaan in de week van 13 t/m 18 april 2015 tijdens de ‘Dit Ben Ik’ Theaterfestivalweek verschillende optredens verzorgen. Ook zal er weer een NKT Talentenjacht gehouden worden. Ieder jaar blijken er weer NKT pareltjes onder onze leerlingen te zijn! U ontvangt nog een programma van deze week.

4.     Herinschrijven 2015-2016.
Eind maart sturen wij de inschrijfformulieren, de inschrijvingsvoorwaarden en de machtigingsformulieren op. Deze kunt u gebruiken voor de inschrijving van 2015-2016. Op de website en facebook kondigen we de inschrijving ook aan.
In die week zullen wij deze formulieren ook via de mail versturen. En u kunt natuurlijk ook de website daarvoor gebruiken. Wij zorgen ervoor dat die in die week is aangepast.

Het NKT is er voor leerlingen van 2,5 t/m 19 jaar. 1 september is de peildatum. 
Dus ben je op 2 september 20 geworden, dan kun je nog een jaar NKT eraan vastknopen!! We gaan met de peildatum soepel om.

Nieuw, nieuw, nieuw, nieuw, nieuw, nieuw, nieuw, nieuw, nieuw, nieuw, nieuw, nieuw
In 2015-2016  gaan we weer verder met Volwassentheater of NKT voor ouders. Dus eindelijk kunt u uw talenten op het podium laten zien!!!
En voor leerlingen die de school verlaten, gaan we starten met NKT Verder. We gaan een programma samen met de leerlingen opstellen en afsluiten met een presentatie! Speciaal dus voor leerlingen vanaf 20 jaar en ouder die zich niet meer inschrijven voor 2015-2016.

5.     Vrienden en Vriendinnenweek van 23 t/m 28 maart 2015.
Net zoals vorig jaar houden we ook dit jaar weer een Vrienden- en Vriendinnenweek. Dat doen we omdat onze leerlingen goede ambassadeurs zijn en ook veel vriendjes en vriendinnen hebben die misschien wel zin hebben om naar het NKT te gaan. Dus neem in de week van 23 t/m 28 maart een of meer Vrienden-of Vriendinnen mee naar het NKT. Als het lukt, hebben we ook op die tijd een splinternieuwe folder die je daarvoor kunt gebruiken!

6.     Onderhoud theaterschool.
Onze sfeervolle theaterschool heeft zo af en toe onderhoud nodig. Bijv. het hang- en sluitwerk is wel eens toe aan herstel. We gebruiken krukjes en Thonet stoeltjes die reparatie behoeven en meer van dit soort zaken. Zijn er ouders die een of twee keer per jaar dit willen onderhouden? Graag een mailtje naar info@nkt.nl Bij voorbaat dank!

7.     Verhuizen…..!?
of een ander e mailadres? Wij willen deze wijzigingen heel graag weten! Bij de testmail van de lesgroepen bleek al dat er heel wat wijzigingen hebben plaatsgevonden sinds het begin van dit schooljaar.

8.     Auto overlast.
De politie heeft ons erop gewezen dat er overlast is van auto’s bij het brengen en afhalen van de leerlingen. Dus niet voor de theaterschool stoppen want het levert gevaarlijke situaties plus eventueel een boete!

9.     Incassodata.
Wilt u i.v.m. de inning van de lesgelden de incassodata goed in de gaten houden? Deze is nog omstreeks 1 april 2015. En als u in 10 termijnen betaalt, is dat t/m 1 juni 2015.
U weet ongetwijfeld wat een storno is. Dan storneert (stort) de bank het geld terug dat via de automatische incasso door ons geïnd is. Als dat gebeurt, wilt u dan zelf direct het bedrag aan ons overmaken? Heel veel dank daarvoor. Als het bedrag binnen 3 weken na de eerste keer nog niet geïnd kan worden door ons, gaan we u bellen of mailen. Voorkom achterstand in de betaling. Voor u en ons prettig!
Sandra van den Berg doet o.a. de financiële administratie op maandag en donderdag. Bij twijfel… bel haar gerust!

1.     Belangrijke data. Zie www.nkt.nl/contact/jaarplanning.
23/2 t/m 1/3 Krokusvakantie.
3/4 t/m 6/4 Paasvakantie.
27/4 Koningsdag
4 t/m 10 mei Meivakantie
14 t/m 17 mei Hemelvaartvakantie
25/5 Pinksteren.
Let op. Voor de cast gelden soms afwijkende vrije dagen!

2.     Financiële ondersteuning gemeente Purmerend
De Gemeente Purmerend een potje heeft voor vergoeding van culturele activiteiten. Op de gemeentesite/welkom/sportieve en culturele activiteiten is meer informatie voor u beschikbaar.

3.     Communicatie
Wij plaatsen ook alle brieven ook op de website. Dus bent u de brief even kwijt of wilt u dat nog eens nalezen…….. kijk op
www.nkt.nl
E mail: 
info@nkt.nl
Telefoon 0299 434325

4.     Schoolkranten
We zijn geïnteresseerd of er op de school van uw zoon of dochter een schoolkrant wordt uitgegeven. Als dat zo is, horen wij dat dan van u? Graag met naam, mailadres enz. We willen daarin adverteren voor nieuwe leerlingen.

Wij wensen iedereen een fijne Krokusvakantie toe!!


Purmerend, februari 2015.
Saskia Bouman, Sandra van den Berg, Jeroen Man, Fred Mulder en Anita Werts,

 

 

Beschrijving: bannerNKT