Extra nieuwsbrief NKT Theaterschool 2014-2015, nummer 32A jaargang 10

Aan alle ouders/verzorgers en leerlingen van de NKT Theaterschool,
(cc personeel/bestuur/bestuur vrienden)

 

Beste ouders/verzorgers,

 

1.       Eind maart/begin april 2015 versturen wij de inschrijfformulieren 2015-2016 per post naar u toe. Doet u weer mee volgend jaar? Dan graag weer inschrijven!
De lestijden op woensdag voor de A’tjes en B’tjes zijn een beetje aangepast omdat er steeds meer scholen met een continurooster werken. Zie de inschrijvingsvoorwaarden.

2.       U heeft een brief ontvangen over de speciale kaartverkoop voor ouders/verzorgers van alle NKT leerlingen voor de musical “Vier het leven, Fien!” Van 7 t/m 14 april is deze voorverkoop. Uitsluitend met die brief en in die week, kunt u de voor u gereserveerde kaarten afhalen en betalen bij de kassa van de Purmaryn. Daarna gaat de kaartverkoop vanaf 15 april ‘los’ via internet en natuurlijk ook de kassa.

Bij de uitnodigingsbrief heeft u ook een “Ja, ik help graag weer mee” brief ontvangen. We hebben altijd vrijwilligers nodig om de musical tot een groot succes te maken. Wilt u daar nog eens naar kijken en als u daar zin en tijd voor heeft, graag invullen en aan ons terugsturen?

3.       Halverwege april is onze gloednieuwe folder gereed. Deze folder geeft informatie over het NKT van 6 t/m 18 jaar. Alle leerlingen krijgen 5 folders mee naar huis en de bedoeling is dat zij deze uitdelen aan schoolmaatjes/vriendjes of vriendinnetjes.

4.       In de week van 13 t/m 18 april is er weer de jaarlijkse “Dit Ben Ik” week. Een week waarin de reguliere lessen vervallen en er de hele week presentaties zijn van de keuzevakken. “Highlights Disney”, Song and Dance” en “Kees Place” gaan hun kunsten laten zien. Ook is er weer de “open bak”. Onze eigen NKT talentenjacht. U zult er versteld van staan wat er aan individuele talenten op het NKT rondlopen. Met een echte finale en een deskundige jury! Alles onder leiding van zangdocente Lea van de Pol. In de week van 30 maart zullen we de Dit Ben Ik  brieven aan de leerlingen meegeven. Zie ook www.nkt.nl

 

Tot binnenkort!

 

Met vriendelijke groet,

 

Fred Mulder

Directeur a.i.

Facebook

www.nkt.nl