2 t/m 5

NKT Peuter: voor kinderen van 2,5 tot en met 3 jaar
Het NKT verzorgt elke woensdag Peuter lessen!  Zoals het gebruikelijk is op de NKT Theaterschool laten we op een prettige en speelse manier de peuters kennis maken met dans, muziek en theater. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 2 ½ t/m 3 jaar. Op verschillende soorten muziek zetten de peuters hun eerste stappen op beweging - en dansgebied. Natuurlijk komt hierbij het leren luisteren naar muziek en leren tellen aanbod door middel van leuke en simpele oefeningen.
Lessen zijn op woensdag van 10.15-11.00 uur. Bij voldoende leerlingen start er een tweede groep om 11.00 uur. Lesgeld €261,- voor het hele seizoen (sept / juli) lessen. 
Wanneer uw kind later instroomt wordt het lesgeld naar rato berekend.
 

Alleen voor de Peuter- Kleuterlessen geldt dat u kunt opzeggen met opzegtermijn van een maand.
Voor meer informatie of een gratis proefles kunt u contact met ons opnemen via info@nkt.nl of 0299-434325.
 
NKT Kleuter: voor kinderen van 4 en 5 jaar  Bewegingstheater is een combinatie van beweging en spel en vormt een mooie voorbereiding op de lessen op de NKT Theaterschool. We duiken in onze fantasie met behulp van verhalen en attributen. Elfen en ridders, dieren en deftige dames: hoe bewegen ze, waar zijn ze en wat gaan ze doen? De bewegingskwaliteiten, fantasie, het lef en spelplezier van het kind worden ontwikkeld. Voor kinderen uit de groepen  één en twee van de basisscholen. Dus voor 4 en 5 jaar.
Lessen zijn op donderdagmiddag van 15.00-15.45 uur en van 15.45-16.30 uur.
Lesgeld €261,- per seizoen (schooljaar).
Wanneer uw kind later instroomt wordt het lesgeld naar rato berekend.

Kennismaken? Vraag een gratis proefles aan! 

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact met ons opnemen via info@nkt.nl of 0299-434325. 
Lees hier de Inschrijvingsvoorwaarden NKT Peuter en NKT Kleuter 2017 2018.